Vleeshandel D&D in Aalter - 25 jaar vakmanschap
Onze geschiedenis
Het succesverhaal van Vleeshandel D&D begon in 1993, toen Bart Deolet en zijn vrouw Heidy Demets van hun bijverdienste - vlees verkopen op zondagvoormiddag op de markt te Anderlecht - hun hoofberoep maakten, waardoor ze verhuisden naar een pand in Nevele-Poesele.
Dit was het begin van de uitbenerij...
Al snel groeide Vleeshandel D&D uit tot een begrip in de brede regio rond Brussel. Onder groothandelaars en horeca-eigenaars, maar ook onder particulieren.
In 2010 maakte zoon Bram zijn intrede in het bedrijf. Hij begon als jonge knaap met het versnijden van varkensruggen, maar specialiseerde zich al snel in de aan-en verkoop. Enkele jaren later, in 2016 stapte ook Mieke, de partner van Bram, mee in het concept. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, ook vindt je haar terug op de marktplaatsen te Anderlecht.
Samen leiden ze vandaag een groeiende onderneming, die wekelijks een gróte hoeveelheid vers vlees verzet.
Groothandels verkiezen D&D omwille van onze kwaliteit, stipte leveringen, scherpe prijzen en jarenlange ervaring in het ontbenen en versnijden van varkensruggen.
Om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten, hebben we een nieuwe vestiging gebouwd te Aalter. Benieuwd? Zie hier...
Vers vlees in vertrouwen
Ons bedrijf is sinds 2005 ACS-gecertificeerd. De audit die gekoppeld aan dit certificaat, focust vooral op hygiëne, HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en traceerbaarheid. Daarnaast beschikken we ook over alle nodige erkenningen F-923, B-923 en F-923H van het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV).
Win tijd, bestel online en kom deze afhalen in Aalter of Anderlecht!
Alle mogelijke versnijdingen en verpakkingen op maat
Razendsnel en efficiënt transport met eigen koelwagens
Dagverse kwaliteit tegen de scherpste prijs op de markt